søndag 1. juli 2012

St.hans i Bremanger

St,hans - helga feira vi sjølvsagt på hytta. Det var opplett og fint, så vi fekk jobba litt både inne og ute denne helga. Inne har Leo fått opp dørene til 3 av soverommene og montert dusjen på badet. Ute har mor mi prøvd seg på å slå graset og rydda litt i "skogen" min. Gutane har flytta ved opp i tilhengeren. 
Laurdag plasserte vi bilen på ferjekaia på Oldeide og tok ferja over til Måløy. Her var det Måløy-dagar, så vi handla litt, såg på folkelivet, snurra i karusellar og kosa oss. Laurdags kveld var det St.hans feiring så vi reiste først ut på Grotlesanden for å sjå på bålet der. Det var ikkje påtent enda men vi fekk oss ein fin time på sanden før vi reiste inn i enden av Dalevatnet og såg på bålet der istaden. Då ungane var i seng sat Alice og ei venninne barnevakt medan vi litt eldre tok turen bort til hyttenaboane. Koseleg kveld!

 
Beklager at bildene står litt rotete, men det er et HERK å legge ut bilder for tida. Eg trur eg gjere det på ein tungvindt måte eller så skjønner eg ikkje korleis det nye konseptet på denne nettstaden fungerer!