tirsdag 29. juni 2010

Endeleg!

Endeleg er vi i gong med røysing av hytta. Dette er ein milepæl i prosjektet. Arthur og eg reiste med første ferje for å ha ein lang dag. Vermeldingar kan ein ikkje stole på. Regnbygene var både i aust og vest, men rimeleg tørt der vi arbeida. Dette heldt seg fram ca 18.00 då alle slusar opna seg og vi måtte avbryte monteringa for å dekke til med plast.


Montering av hytta er foreløpig grei skuring, alle mål stemmer og det er stort sett palnkekøyring :) Vi funderte ein del på korleis hjørnene skulle vere men med nitidig lesing av monteringsrettleiinga så fann vi ut det også.
Røysing av hytta byrjar med å sette opp veggar i første etasje, så legg ein opp bjelkelag som gir golv på loftet. Når det er på plass så sett ein opp veggar på loftet for så og avlsutte med sperr og tak.

Vi har ete to måltid i det som ein gong skal verte stova og vi opna glasa mot vatnet for å nyte utsikta. Jaudå dette var eit rett val av tomt. Måtte vi få lange periodar med opphald framover så vi får tett hytte utan for mykje ausing. Har du ei ledig stund og arbeidslyst så ta gjerne ein tur.

Publisert av Leo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar