torsdag 21. oktober 2010

Mange jarn i elden...

Sidan forrige oppdatering har vi fått gjort noko sjølv om ikkje det har vore så syneleg på bloggen. I denne perioden har også familien auka frå 5 til 6, vesle Iver kom til verda 5 oktober.
Sjølv om fokus har vore på andre ting har vi fått gjort litt.
Vindskeier er komen på alle plassar. Alle kassar er på plass. Lister rundt vindauger er klare. Det manglar beslag under vindauge men det skal vi nok få til. Lister rundt dør til bod manglar men ellers er det mykje godt vinterklart ute. Nedløp til takrenner og hjørnebord skal også på plass men det er ikkje avgjerande før vinteren.
Vi skulle sjølvsagt hatt ei veke med godt tørt ver så vi fekk mala oss ferdig. Akkurat no ser det mørkt ut då det er ca 15 cm snø utanfor her heime og det er nok snø også i ytre.
Vi byrja på pipa i forrige veke og som de ser på bileta er pipa komen opp i andre etasje. Betre meldingar til helga så kanskje vi skulle fått teke hol for pipa og fått den på plass.
Campingvogna som vi har hatt ståande som base er pakka i saman og flytta til Svelgen. Det var ikkje det store beohvet lengre, og med vinter og vind i vente var det eit greit val.
At snøen kjem så tideleg, det tidlegaste sidan 1973 er ein strek i rekninga. Vi ville jo ha ned både septiktank, vasselding og elkabel før snøen kom.
Vi sett vår lit til at ting normaliserar seg og at det vert 10 grader og regn fram til jul, då får vi gjort gravearbeidet før jul.
Vi har rekna ut mengda isolasjon som skal til og når golvet er lagt i andre etasje så får vil bilen med isolasjon på tunet og har plass til å lagre.
Publisert av Leo1 kommentar:

  1. Gratulerer med vesle Iver.
    Får håpe snøen smelter igjen slik at dere får ned det dere vil

    SvarSlett