torsdag 31. mai 2012

Pinsehelg

I pinsa har vi sjølvsagt kosa oss på favoritthytta.

 Eg, Leo og minsten kom utover med bil laurdag, medan gutane fekk segle med onkelen utover. Vi plukka dei opp ved ei kai i nærleiken utpå ettermiddagen samme dag.
I pinsa har vi måla hus, rydda strand  (igjen...) trekt om pinnestolane til kjøkkenet, vassa, bada (iallfall ein av oss), flytta og rydda stein, kjørt båt, rodd båt, sola oss, grilla og slappa litt av.
Hytta var eigentleg måla for 2 år sida men den hadde litt flekker her og der etter blank grunning som var grisa med, så då fekk heile hytta seg eit nytt strøk med maling. Så no er den kvit og fin igjen.

Vi hadde med oss både kano og gummibåt utover denne gongen. Kanoen fekk vi ikkje prøve men gummibåten har vore i bruk i helga. Leo og gutane hadde seg ein prøvetur på laurdag og ein fisketur på søndag kveld. Etter fisketuren kom dei skrattande inn gjennom døra,kliss våte og heilt oppglødde. Dei hadde visst vorte nokre bølger på veg tilbake som hadde gjort det til ein ekstra spanande tur. Gutane har leika i fjæra, bygd sandslott, vassa og bada. Veret har vore heilt strålande denne helga. Temeperaturen har vore heilt herleg, ein verkeleg forsmak på sommaren. Vi målte blant anna 17 grader i vatnet og det er jo ikkje ille for å vere i mai.Her er nokre bilete frå innandørs også. Det er mykje godt arbeid att inne også, både når det kjem til utforingar,lister,elektrisk dilldall osv osv, men det tek vi etterkvart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar